
„Prawodawca
Oklahomy chce zatrzymać produkcję Pepsi Coli z wykorzystaniem
komórek płodu z aborcji” - taka wiadomość przekazał Ethan A.
Huff w czwartek 26 stycznia 2012 roku.
Jak podaje :Naturalnews” w celu stymulacji i poprawy smaku
przetwarzanej żywności niektórzy producenci żywności zaczęli używać
komórek płodowych uzyskanych z aborcji do produkcji Pepsi Coli,
którą każdego dnia spożywa miliony Amerykanów.
Senator Oklahomy Ralph Shortey w trosce o etyczne i moralne przepisy
występuje o zakazanie tej praktyki.
Senomyx, kalifornijska spółka biotechnologiczna, która specjalizuje
się w opracowaniu środków aromatycznych do żywności jest jedną z
takich firm, która korzysta z zarodkowych komórek pozyskanych z
aborcji, aby stworzyć „receptory smaku”, które są wykorzystywane do
produkcji żywności przez Kraft, Pepsi Co, i Nestle.

Istnieje możliwość, że są firmy, które korzystają z ludzkich płodów
w budowaniu i rozwoju poprawy smaku dodawanych do sztucznych
aromatów.
Według Dzieci Boga walczących o życie (CGL) Senomyx wykorzystuje HEK
293, kod ludzkich zarodkowych komórek nerek, które są manipulowane
do produkcji receptorów smakowych, zawierających specjalne białko
zwane białkiem G, lecz CGL twierdzi, że firma może również
wykorzystać inne niezbyt miłe dla człowieka komórki: zwierząt,
owadów ... w celu uzyskania takich samych wyników.
Jak niosą słuchy i oficjalne raporty Senomyx złożył patent w 2003
roku odnośnie genetycznie zmodyfikowanej metody receptorów smakowych
jakie nadają Pepsi komórki płodowe.

Została
uruchomiona jeszcze jedna wręcz nieludzka machina w
technologii XXI wieku.
„Zabijaj gojów
przed narodzeniem, karm ich zwłokami..."
...aby aspartam był słodszy.
Opracowanie
WIESŁAWA
Źródło:
LINK1!,
LINK2!
|