TEORIE SPISKOWE

BAR - TRUCIZNA, O KTÓREJ NIKT NIE MÓWI

To już żadna tajemnica, że nasze niebo stało się poletkiem doświadczalnym, dla niektórych ostatnio wynalezionych broni (np. HAARP). Jednym z głównych składników aerozoli stosowanych do chemtrails jest bar.

EPA (Environmental Protection Agency): poziom baru w atmosferze przekracza bezpieczny limit. Badania pokazują, że ilość baru w atmosferze przekroczyła 8 x poziom uznawany za bezpieczny, kiedy ludzie mogą normalnie oddychać. Toksyczność baru jest porównywalna do arsenu.

Nasze obecne rządowe systemy poważnie zakłócają działania naszego mózgu w naszej populacji. Rozpylanie w atmosferze baru ma na celu zwiększenie efektów HAARP. Kiedy chemtrails zawierają przewodniki lub uzupełnienia energii elektromagnetycznej wszyscy jesteśmy narażeni na podwyższone ryzyko od szkód intensywnego promieniowania emitowanego przez telefony komórkowe, mikrofalowe transfery, radary wojskowe, linie wysokiego napięcia, słupy i wieże wojskowe o wysokiej mocy. Udokumentowane źródła twierdzą, że wówczas elektroniczny smog jest 15 milionów razy bardziej intensywny niż poziom naturalnego tła.

Bar jest bardzo niebezpieczny, podobnie jak ołów, arsen, rtęć. Obecnie pojawia się regularnie w publicznych zbiornikach wodnych i prawie nikt nie zdaje sobie z tego sprawy. Nawet niewielkie ilości baru rozpuszczane w wodzie mogą powodować, że ludzie odczuwają różne problemy zdrowotne. Kiedy Bar nieustannie rozpylany w powietrzu spada na ziemię dostaje się również do wody.

Richard Mesquita, Aqua MD (Dywizja American Water Rady) testujące wodę tak mówi na ten temat: bar jest tak samo niebezpieczny dla zdrowia jak i inne metale. Ostatnio pojawia się regularnie w wodzie, ale nigdzie w mediach tego się nie mówi, podobnie jak o rtęci, ołowiu, arsenie. Jest składnikiem farb, dachówki, szkła, gumy, elektroniki, papieru, linoleum, mydła, kosmetyków, świec zapłonowych, rur próżniowych, sztucznych ogni, lamp fluorescencyjnych, trutek na szczury.

Ponieważ bar jest używany w tak wielu procesach produkcyjnych, wiele odpadów przenika do środowiska. Jak dużo? W roku 2002 Agencja Ochrony Środowiska w USA zanotowała 222 miliony funtów baru i związków prawnie uwalnianych do powietrza, jezior, rzek, studni i składowisk odpadów. Dodatkowo 126 państw wydaliło następne porcje baru do środowiska w innych częściach świata. Obecnie prawie wszędzie publiczne dostawy wody są zanieczyszczone barem a skala problemu staje się coraz silniejsza z każdym dniem, tym bardziej, że bar jest składnikiem chemtralis, które przenikają na ziemię z powietrza.

R. Mesquita mówi: patrząc na wyniki badań laboratoryjnych, które leżą na moim biurku, przeprowadzonych na publicznych zbiornikach wody, większość z nich wskazuje zanieczyszczenie barem i pokazuje jak duży jest to problem.

Bar powoduje problemy zdrowotne takie jak:
- trudności w oddychaniu
- podwyższone ciśnienie krwi
- zmiany rytmu serca
- podrażnienie żołądka
- osłabienie mięśni
- nerwowe triki
- uszkodzenie mózgu, wątroby, nerek, serca.

Do dnia dzisiejszego nie udało się stwierdzić czy bar może powodować bezpłodność, wady wrodzone, raka ... jeszcze nie ... (R. Mesquita).

W obecnej sytuacji kiedy nie wiemy czym się odżywiamy, co pijemy, warto zadbać o intensywne oczyszczenie organizmu. Nie oszukujmy się takim myśleniem, że np. woda jest bezpieczna bo jest z dobrego źródła ... dobrze wygląda, nie ma smaku, zapachu... Nawet nie zdajemy sobie sprawy jak bardzo jest szkodliwa, może nie wystarczyć instalacja filtru, a poza tym mamy z nią inny kontakt: kąpiel, mycie rąk, płukanie owoców, warzyw, mycie naczyń. (R. Mesquita).

Vancouver
1 Dec. 2010

WIESŁAWA