TEORIE SPISKOWE

PEPSI COLA Z ZAWARTOŚCIĄ
KOMÓREK PŁODOWYCH

„Prawodawca Oklahomy chce zatrzymać produkcję Pepsi Coli z wykorzystaniem komórek płodu z aborcji” – taka wiadomość przekazał Ethan A. Huff w czwartek 26 stycznia 2012 roku.

Jak podaje :Naturalnews” w celu stymulacji i poprawy smaku przetwarzanej żywności niektórzy producenci żywności zaczęli używać komórek płodowych uzyskanych z aborcji do produkcji Pepsi Coli, którą każdego dnia spożywa miliony Amerykanów.

Senator Oklahomy Ralph Shortey w trosce o etyczne i moralne przepisy występuje o zakazanie tej praktyki.

Senomyx, kalifornijska spółka biotechnologiczna, która specjalizuje się w opracowaniu środków aromatycznych do żywności jest jedną z takich firm, która korzysta z zarodkowych komórek pozyskanych z aborcji, aby stworzyć „receptory smaku”, które są wykorzystywane do produkcji żywności przez Kraft, Pepsi Co, i Nestle.

Istnieje możliwość, że są firmy, które korzystają z ludzkich płodów w budowaniu i rozwoju poprawy smaku dodawanych do sztucznych aromatów.

Według Dzieci Boga walczących o życie (CGL) Senomyx wykorzystuje HEK 293, kod ludzkich zarodkowych komórek nerek, które są manipulowane do produkcji receptorów smakowych, zawierających specjalne białko zwane białkiem G, lecz CGL twierdzi, że firma może również wykorzystać inne niezbyt miłe dla człowieka komórki: zwierząt, owadów ... w celu uzyskania takich samych wyników.

Jak niosą słuchy i oficjalne raporty Senomyx złożył patent w 2003 roku odnośnie genetycznie zmodyfikowanej metody receptorów smakowych jakie nadają Pepsi komórki płodowe.

Została uruchomiona jeszcze jedna wręcz nieludzka machina w technologii XXI wieku.

Zabijaj gojów przed narodzeniem, karm ich zwłokami..."
...aby aspartam był słodszy.

Opracowanie
WIESŁAWA

Źródło:
LINK1!, LINK2!